Home

Blyertsgrå katt

3e generationen SE*Meduseld's-katt. Mycket bus i kroppen. Full fart! Trots detta är hon också mycket gosig och mysig. Hon håller gärna ens hand med sin tass när vi myser tillsammans. Ett underbart tillskott till vår familj. Den klassiska färgen på Brittiskt korthår är enfärgad (så kallad solid) blå - en blyertsgrå nyans Lägg ut en bild på din katt, gärna så att man ser både ansiktet och sidan, så hjälps vi åt att färgbestämma den! :) Några vanliga färgexempel: Om katten har vitt lägger man till med vitt efter färgbenämningen. Svart = svart. Sandfärg = creme. Orange = röd. Blyertsgrå = blå. Svart+orange = svart+röd = svartsköldpadd Lägg ut en bild på din katt, gärna så att man ser både ansiktet och sidan, så hjälps vi åt att färgbestämma den! :) Några vanliga färgexempel: Sandfärg = creme. Orange = röd. Blyertsgrå = blå. Svart+orange = svart+röd = svartsköldpadda. Grå+sandfärg = blå+creme = blåsköldpadda. T.ex svart + vit botten/underull = svartsmok Detaljöversikt på borttappad-annons i Upphittat.se. Kategori: Djur - Katt. Grå/vit honkatt försvunnen Huddinge. Beskrivning: Blyertsgrå honkatt med vitt ansikte, bröst och tassar försvann från Allévägen i Snättringe, Huddinge 4/3 2017. Hon bär ett halsband med en liten magnetkula. Lokation: Stockholms län - Huddinge

Blyertsgrå men ser ljusgrå och ibland beige ut beroende på ljusförhållanden. Vita strån under hakan och lite vitt under magen samt gula ögon. Märkt i örat. Svårläst. Ej chip enl. vet Katt som satt vid vägen och flyttade inte sig från bilar. Väldigt smal och svart med enstaka vita hår på bröstet.. Katten kom till mig på kvällen den 3 juni 2019. Den är blyertsgrå och har en vit tuss på bröstet. Vänstra örat har en gammal skada. Den är skygg och kommer bara hit på kvällen, när det är tyst. Jag ger den mat och nu får jag sitta och prata med den utan att den sticker iväg. Bild finns om än sudd..

Alla katter har vad man kan kalla två färglager. Ett undre mönsterfärglager och det övre är täckfärg. För att en katt ska vara genetiskt mönstrad ska båda färglagrena vara mönstrade, den är då ljus kring ögonen, runt munnen, på hakan och under svansen. Om den inte är ljus på dessa partier så är den inte mönstrad Katter som hittats eller sprungit bort i Stockholmsområdet med omnejd. Visar 1-25 av 32 annonser. Katt - Förvann från iriskoloniområde Bromma borttappad. Grå liten hona chippad kastrerad. Stockholm. 2021-03-22. Katt - Upphittad svart katt i Älvsjö. En svart katt har tagit sig in i min mammas hus i Älvsj.. Välkommen till Katter iFokus, sajten för kattintresserade! Här är det tänkt att alla kattintresserade skall kunna läsa om och diskutera kring olika kattrelaterade ämnen, och lite till. Vi har en levande och öppen diskussion med såväl nya som gamla som blivande kattägare. Stämningen hos Katter iFokus är härlig och generös! I vårt forum finns flera vitt skilda grupper, även. Varför ska man välja plåttak eller takplåt? Faktum är att svaret är väldigt enkelt. Plåt är ett klassiskt material, som är lätt att lägga och har en vikt som är avsevärt lägre än exempelvis tegelpannor. I många fall kan takplåten läggas direkt på det gamla taket, vilket gör det överflödigt att lägga ett nytt underlag. I vårt växlande nordiska klimat ställs det stora.

Vår ena blyertsgrå katt är borta. Bor i strand veken.hör gärna av er om ni hör eller ser nåt Vi har blivit med katt! En liten blyertsgrå kattpojke på 4 år som heter Herkules flyttade in hos oss igårkväll. Tanken är att Herkules ska bo hos oss i stallet och jobba som stallkatt. Sen får vi se om Herkules tycker att det är en bra idé - eller inte Blå pälsfärg är en Recessiv (icke dominant) färg hos katt. Blått är en kall färg. Den är närmast blyertsgrå / grå i färgen. Två blåfärgade katter, kan enbart få blå ungar tillsammans - men ÄVEN två svartfärgade katter kan få blåa kattungar ihop - OM BÅDA är bärare av detta dilutionsanlag för blått . små blyertsgrå katter heter 16 och Tingeling :o) Skrivet av Alair *fyller 25 idag* Jag har haft... undulaten Tintin, marsvinet Fiffi och hunden Sheeba. Skrivet av Sharp: min särbo katt: heter ozzy... Skrivet av mia Kategori: Katt Upplagd datum: 2017-09-30 14:06:58 Län: Uppsala län Kommun: Uppsala Detaljöversikt på borttappad-annons i Upphittat.se. Kategori: Djur - Katt SULAN ÄR BORTA. Beskrivning: Sulan är en tjock, blyertsgrå huskatt

Lilla Rosakattens, trygghet för dig och dina djur! Rosatassens katthotell & hundsalong är ett lugnt, mysigt, hemtrevligt och lyxigt ställe i lantlig, trygg hemmamiljö. Där kan din katt och hund känna sig trygga och där du som ägare ska känna dig säker på att ditt djur är omhändertaget på bästa tänkbara sätt. Hundsalong, hundfrisör, katthotell, hundspa nära Sundsvall Katt - Brunspräcklig katt saknad Vår katt Blixten försvann hemifrån i Norby i mitten av Uppsala: 2018-03-14: Katt - Bortsprungen katt Svart och vit han katt, vit på bröstet, vita tassar, v... Uppsala: 2017-12-09: Katt - SULAN ÄR BORTA Sulan är en tjock, blyertsgrå huskatt. Hon har varit bo... Uppsala: 2017-09-30: Katt. Katten ligger i vägrenen rv62 på stodenesidan. Kom fram till vår fastighet, en mil öster om Halmstad i oktober 2021 men vi har sett den ganska länge på avstånd. Blyertsgrå men ser ljusgrå och ibland beige ut beroende på ljusförhållanden. Vita strån under hakan och lite vitt under magen samt gula ögon Den här fina katten är upphittad vid Västra Gärdet, Falkenberg. Blyertsgrå tjock längre päls. Väldigt tamm och social. Den är nog van vid andra katter, bryr sig inte om mina två. Känner du igen kissen på bilden så kontakta Kristin Wallin wallinkristin2@gmail.com eller telefon 073316026

Kattfärger = bra att veta! | Hittekatter iFokus

Våra Katter - SE*Meduseld's Nebula (BSH a 33) - Meduseld'

 1. Vår katt har inte synts till sedan fredag kväll 23/8-2013. Vi bor på Skaraberg så troligtvis befinner hon sig i området. Katten är en blandras på skogskatt, är orange/brun, har lång päls och är ganska stor. Hon är skygg och försiktig av sig. Hör gärna av er om ni vet något! Isabella 076337859
 2. Har du en katt hemma så håller du nog med. Den här postern går att få med två olika bakgrunder, två olika teckensnitt och för att tavlan ska passa in så bra som möjligt på just din katt kan du välja mellan fem olika färger på katten; vit, gul, röd, grå eller mörkgrå/svart
 3. Han är en blyertsgrå katt som heter Skissen, det tycker jag är lite roligt, säger Hans Westlund. Foto: Privat. Det började med att luktsinnet försvann för att späs på med hosta, huvudvärk och feber. Måndag den 8 juni testade han sig
 4. Annons Blyertsgrå hankatt(?) upphittad, IDnr 185287, i kategori Katter & tillbehör, hos ABC-annons.se köp och sälj-marknad
 5. Katt upphittad eller borttappad. Visar 26-50 av 128 annonser. Katt - Honkatt bortsprungen! Min katt försvann eftermiddagen den 2:e April och har i... Höör. 2018-04-05. Katt - Brunspräcklig katt saknad. Vår katt Blixten försvann hemifrån i Norby i mitten av.
 6. Älskar du också bomull? Ja då är vårt nya garn Julie perfekt. Julie är ett mångsidigt bomullsgarn av mycket hög kvalitet i grovlek 8/8, 50g och ca 85 m. Det är ett mjukt och härligt garn som kan användas både till stickning och virkning. Njut av snygga..
 7. Mina katter hette/heter Felix, Rasmus, Svante, Sigge och Doris, inte så ovanliga tvärtom kanske. Grace fick hon heta tack vare den vackra blyertsgrå färgen på pälsen. Men Grace blev Gracie, Grejan och ganska snart Crazy, vilket speglade hennes underbara personlighet Så Karlsson och Crazy hette våra tjejer

Jag är bara tjugosex. Men pyntar mitt liv med höns, hemägg, höbalar, toviga hästmanar och ett renoveringsobjekt från 1864. På norrländska landsbygden. Med klar luft, smårandiga sängkläder, en blyertsgrå katt som svassar runt och gör gården hemtrevlig. Det är trasigt, gammalt och möter nytt och fräscht Verkar ha haft ett hem eftersom den verkar vara i gott skick, flrutom att den är hungrig. Den är inte ID-märkt elelr kastrerad. Saknar ni, eller har upplysningar om katten, ring Tuula: 0159-70187, 070 575 6423 . Efterlysning. 26/11-11. Sedan den 18/11-11 är katten Musse försvunnen. Han är blyertsgrå, har mörkgrå nos och är korthårig

#3 Vad heter din katts färg? Har du koll? Katter iFoku

 1. Den klassiska färgen på Brittiskt korthår är enfärgad (så kallad solid) blå - en blyertsgrå nyans. Den blå nyansen kan variera i ton, men den mest eftertraktade är den ljusare tonen. Blå i kombination med maskning (colourpoint) Föreläsning FCM/HCM hos katt Professor Jens Häggström, Skogkattslingan. Nappningskurs, 202
 2. Blyertsgrå/svartmel. med ljus botten? Hej, tror ni är duktiga på kattens färger. Har kommit en halvvild katt till stallet med udda färg, som jag börjat stödfodra
 3. Max , hane. Blyertsgrå. Född 2012-11-30. Syskon med Curry och Ebba. Van med hund. Social och busig som små kattungar ska vara. För mer info kontakta jourhemmet Siw 070-6712264 eller katthemmet.2013-03-09 Nu har Max fått eg..

#2 Vad heter din katts färg? Har du koll? Katter iFoku

 1. Forum Katter - Husdjur. Varje medlem är ansvarig för sina inlägg. Skapa en ny tråd; Undrar du vad färgen på din katt kallas? Sön 4 mar 2012 17:24 Läst 59376 gånger Totalt 453 svar. IceJos­san. Visa endast Sön 4 mar 2012 17:2
 2. Våra katter; Brittiskt korthår; Guider & tips; Info om Covid-19 < Tillbaka till Våra katter. Yen. CH SE*Meduseld's Yen. BSH a 24 Brittiskt korthår blåspotted, hona..
 3. Färg på katten är blyertsgrå med fyra vita tassar och vit nos. Ung katt, ca 6 mån, troligen hane. Mycket tillgiven och orädd för hundar. Införd : 181014 Kontakta : Terez Tfn/Mejl: 0729-745683 Ort: Industrigatan, Helsingborg Upphittad tam svartvit katt Upphittad 14/10-18
 4. Forum Katter - Husdjur. Varje medlem är ansvarig för sina inlägg. Skapa en ny tråd; Undrar du vad färgen på din katt kallas? Sön 4 mar 2012 17:24 Läst 59651 gånger Totalt 454 svar. IceJos­san. Visa endast Sön 4 mar 2012 17:2
 5. Gillar inte andra katter. Mysig knäkatt på hennes villkor.2013-11-13 Vackra Wilma är tingad och flyttar till eget hem 2013-11-17. Lycka till i resten av ditt liv, gumm Grynet, hona. Blyertsgrå. Född 2013-06-20. Syskon med Lilleman, Molli och Micke.2013-09-28 Grynet har nu flyttat med sin lilla bror Lilleman.

Grå/vit honkatt försvunnen Huddinge Huddinge - Upphittat

Stor svart katt med blyertsgrå tassar hittades påkörd längs gamla E4:an norr om Björklinge söndagen den 6/10. Efter förfrågningar hos närbelägna bostäder kom det fram att den även låg där på lördagen. Katten saknade märkning och efter rådfrågning hos veterinär har den nu begravts 2/10 Hej har annons saknad katt lilla Märta som försvann 30/7-20 blyertsgrå med vita tecken från Hensvik Herräng har nu lyckan att ha fått tillbaks henne hittad i skebobruk stensätra. jag är så.. - Katt - Jönköping - Vi har inte gett upp hoppet om att hitta vår Maja-katt. Hon försvann från Viebäck utanför Nässjö sommaren 2018. Där var hon tillfäl.. Mycket fint klösträd av märket Leopet, oöppnad i kartong. Många klöspelare som klarar de mest klösglada katter. Höjd: 95cm Bottenplatta: 30x55cm Färg: Blyertsgrå Säljes oöppnat i egen förpackning, det på bilden är privat. Pris: 900 kr. Pris i affär: ca 1500 k

Bärry blyertsgrå. Född ca 2007. Kastrerad, vaccinerad och chip-märkt. Kom till oss tillsammans med tre andra katter från ett hem där katterna blivit lite för många. Bärry är en social och sååå mysig kille. Tycker om att leka med t.ex. laserpekare. Tycker om att ligga på rygg och bli kliad på magen Alva blyertsgrå med vita tecken. Född 2009-05. Kastrerad och vaccinerad. Kom tillbaka till oss pga att hon inte trivdes med de andra två katterna i hemmet. Men ack ack ack vilken sötnos. Så social och trevlig. Vill vara med oss hela tiden men kan även ligga i samma korg som någon av våra andra katter Mamman är blyertsgrå med bärn för allvarliga ärftliga sjukdomar som seriösa uppfödare testar för,och uppfödare väljer som regel bort katter som inte får brukas i avel för väldigt goda skäl - börjar folk avla på just dessa katter kan det tyvärr bli du och din katt som får lida för denna oseriösa aveln.. Sv: Gul han katt med svart fläck Finns visst hankatter som kan bli sköldpaddsfärgade. Har läst om en sköldpaddsfärgad hankatt, som blivit detta genom en mutation i arvsanlagen. Ovanligt, men det finns. Hur det är just med din katt, kan jag inte säja, men det kan ju vara så, att det är en röd fläck, som ser svart ut

Hittade katter - vilse

Kattfärger = bra att veta! - 13

Sjuk upphittad katt . Fick ett larm om en upphittad katt som var sjuk. Blyertsgrå tjock längre päls. Väldigt tamm och social. Den är nog van vid andra katter, bryr sig inte om mina två. Känner du igen kissen på bilden så kontakta Kristin Wallin wallinkristin2@gmail.com eller telefon 073316026 Din katt kan vara Junior Winner Bortsprugna el upphittade katter eller hundar: Fagersta,Norberg, Avesta... has 568 members. Regler & Instruktioner Av Administratör Regler för gruppen Det framgår när dessa dokument ändras samt vem..

Kattfärger = bra att veta! Hittekatter iFoku

 1. idag 10 åriga, blyertsgråa hankatt med vita tassar och haklapp. Kännetecken på ena vänstra framtassen är ett grått hjärta. Han försvann ifrån Röjningen Sätra i Gävle 2006
 2. Pontus är en kattunge som vi hämtat från ett annat djurhem tillsammans med systern Alice. Pontus är en något försiktig men trevlig liten herre som följer Alice på alla hennes galna upptåg. Han har en mycket fin blyertsgrå färg på pälsen. Om ett par veckor är Pontus redo att starta sitt nya liv
 3. kärlek till katter. I 15 år hade jag en underbar blyertsgrå huskatt som delade
 4. Vilka gullegrisar! Måste fråga, eftersom jag inte hängt med från början- har den blyertsgrå(så fin färg) hunden något synfel Fälttävlan Hoppning Islandshäst Körning Trav Western Övr.Grenar Hundhälsa Hundträning Hundavel&Ras Övr.Hund Katthälsa Övr.Katt Lantbruksdjur Däggdjur Övr.Djur Samhälle Juridik&Ekonomi.
 5. nen från svunna tider som förlorat sig in i sagornas och äventyrens dimmoln
 6. Mitt på vägen står en häst. Det är en vacker häst. Ögonen är mörka och då och då rycker det i hästens ögon på samma sätt som när det rycker i nosen på en katt när den undersöker en doft. Vid hästen står en kvinna klädd i jeans och en gul jacka med svarta knappar

Bortsprungna/Upphittade katter Stockholm Upphittat

SVERAK--> FINDUS registret kattens beteende, kroppsspråk pregnancy calendar cat colour genetics cat colour calculator sphynx care - black waxy buildup in their ears - darkened teeth - kittens often have black tongues Sphynx cats - What Every Owner Should Know (pdf) Acupressure for cat in heat AB Blood Group in Feline Barbro Åberg Säby Nyckelbacken 241 732 94 Arboga 070-66 41 144 (efter kl. EFTERLYSNING (Uppsala) Blyertsgrå( blå/ grå) kastrerad kattpojke försvann 10/12 2012 från Sävja i Uppsala Vit under hakan, lite vitt på tassarna som.. Willy beräknas vara född ca våren 2009 och är en ganska stor kille i vitt med blyertsgrå partier. Lite osäker, men mycket kelig och lekfull. Vill ha massor av kärlek i ett tryggt hem. Tycker om att bli klappad -- SE HÄR! Willy fick ett hem 2011-04-3 Grenröret används för att koppla ihop två stuprör från olika tak. Vinkeln ut från stammen är 70° för rördimensioner 75, 90 och 100 mm

Din första katt Katter iFoku

Tabbyrand på rygg + Solid katt: 2004-09-18 18:44:11: Har ALLTID en tabbytecknad katt en synlig rand längs med ryggen? Har en solig katt bara en färg på hårstrået eller är hårstrået ljusare i botten 2018-mar-15 - Blyertsgrå granit från Kina. Perfekt för att få en lite mer rejäl yta. Går att använda inomhus som utomhus och står sig i alla väder

Uppsala Katthem

Areco TP45 takplåt - Areco Profiles tillverkar takplåt

Igårkväll var det riktigt skönt ute! Det kändes som en härligt varm och solig sommarkväll, och balkongdörren stod öppen för att släppa in lite luft i huset. Jag gick just omkring och letade efter en tunn jacka till kvällens tur, när jag upptäckte att en besökare hade slagit sig ner utanför balkongdörren, och satt och njöt i kvällssolen. En liiiten, blyertsgrå besökare. Jag. 2017-apr-27 - Sängbord Frida i blyertsgrå är ett stilrent sängbord. Sängbordet kan användas till lampbord, avlastningsbord eller sidobord. Frida finns i flera färger och utföranden. Frida kommer omonterad Fast en modeblogg hos katter kräver nog också ett människobarn någonstans. Det är då det blir kul. Dockklänningar på trekvart och pärlhalsband i fyrdubbla rader Själv har jag ingen blogg än. Jag hoppas min matte skaffar mig en snart. /Jessica Wallenberg - blyertsgrå skönhet med smaragdgröna ögon och orange fläck över ena ögat Havet fräste som en ilsken katt. Gårdarna hukade i vinden. Det var oktober på Österlen - mulet, grått, utmärkt skådarljus! Jag stannade bilen. Mitt ute på ett fält vid Morfars hamn stod några väl påbyltade skådare och lutade sig koncentrerat över tubkikarna. Alla kikarna var riktade åt samma håll! Bilen fick stå olåst [instagram-feed type=hashtag hashtag=#vintagecementbystiltje num=5] Vår cementserie VINTAGE. Dessa cementplattor är tillverkade med gammal teknik och ser ut som dom levt ett liv före dom kom till dig, lagom slitna redan. Lite grövre. Lite vackrare. Både för golv och vägg. VINTAGE cementgolv är inte målade, det är ett ca 5 mm infärgat marmorkross lager

Har du hund håller du nog med. Den här postern kan du få med två olika bakgrunder, två olika teckensnitt och du kan välja mellan tre olika färger på hunden; ljus, grå eller brun. Home is where my dog is finns i storlekarna A4 och 30 x 40 cm. Ram ingår ej. Finns självklart även för dig som har katt Wow, vilken inspirerande gårdag! Den maj 10, 2015. maj 11, 2015. Av Annelie Finnebäck (Kennel Brackets) i. Uncategorized. Svenska Schnauzer Pinscherklubben anordnade i höstas en avelskonferens med flera ämnen på dagordningen och igår anordnades en fördjupningsdag . Ni som inte var med missade något

Efterlysningar | Sundsvalls Djurhem

Han är en drygt 7 årig katt herre, helt blyertsgrå o otroligt mysig när han vill vara det!!! Han är ett stort sällskap, kelsjuk ibland och väldigt egen ibland. Vill inte vara utan den katten. Han kom in i mitt liv i samband med skilsmässan fr min make för drygt 7 år sedan Farmor och farfar hade en katt som hette Misse. En blyertsgrå, norsk skogskatt som var gosig och brukade gå under Pepitos ben och stryka sig och jama. Misse var farmors ögonsten, men en dag var Misse borta. Vi tror att han sprang bort sig eller att räven tog honom Katter hör väl i och för sig inte till ovanligheterna men det var ändå lite underligt att den dök upp just här. Då finns inte mycket till dimma kvar- Och kissen, så fin, blyertsgrå skulle jag kalla den! Vissa platser är magiska, där pirrar det alltid lite i kroppen

Blyertsgrå är kanske rättvisande färgbeskrivning. De har l . 12 sep 11:27. Danderyd. Fönster bortskänkes. 2-glas fönster skänkes, karmyttermått 1280x1280mm. Vändbart för putsning inifrån . 12 sep 10:03. Göteborg. Vitrinskåp & Överskåp bortskänkes Då svajar hela den blyertsgrå perspektivteckningen av burarna som lampan projicerar på väggarna. Det ger en lätt obehaglig känsla i kroppen. Hela rummet blir osäkert och gungar, vilket får mig att upatta verket ännu mer. Jag ser Mona Hatoum på Kiasma i Helsingfors Instagram @ateljenabacklund posts, stories and followers - Gramhir.co Singularity sin·gu·lar·i·ty play_w2(S0428500) (snggy-lr-t) n. pl. sin·gu·lar·i·ties 1. The quality or condition of being singular. 2. A trait marking one as distinct from others; a peculiarity. 3. Something uncommon or unusual. 4. Astrophysics A point in space-time at which gravitational forces cause matter to have infinite density and infinitesimal volume, and space and time t Pappersklämman sitter inte fast i kanten på mugghållaren den är nerstoppad i hållaren. Delen man öppnar pappersklämman (den silvriga) med, är delad. En är böjd uppåt och en är böjd neråt. Nu hänger påsen där ner till golvet på sidan för passageraren. Sen satte jag i en bajspåse, en sådan man har om man har hund

Emma Good - Vår ena blyertsgrå katt är borta

Då katten fräser till och reser sig kan man se att den låg på en bekväm och mjuk plats, och där är det fortfarande varmt efter kattkroppen. Då vill man vara där själv. Publicerat i Uncategorized tidens rådande gabardinbyxemode och blyertsgrå konformitet har glömts bort Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips! Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad - inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning Är det en katt nere i gattet mellan stenarna, tänker jag. Det rör sig i gräset och två öron sticker upp. Nej, det är en räv med färg från de rodnande rönnbären. Som ett rött streck försvinner den på svarta fötter in i högsommarskogen mellan mörka stammar där vita fjärilar rör sig i skuggorna. Helena Heyman, 1 augusti 2013 i.

Livet på landet - Kat

Foerster, Svante: I detta land, kamrat. Min dotter Kerstin, med vilken jag har ett regelbundet tankeutbyte också på våra respektive bloggar, letade för en tid sen Svante Foersters dikt I detta land, kamrat, den med temat Grey is beautiful.Genom googlande hittade hon den del av dikten, som jag inför socialdemokraternas kongress i Sundsvall plockade ut för ett tal av Göran. Slafs, slafs så var det slut på tallriken. Efter middagen for vi till Morgonen för att utfodra nästa kattfamilj. Där bor kattgubbarna Felix och Maxi tillsammans med Minis äldsta dotter, Citrus och Lucifers storasyster Maja. Maxi var inte så intresserad utan sprang ut, men jag busade lite med Maja och Felix och Elias fick en skön gosestund Jag är trygg här, i mitt lilla bo. Mina vänner Chips och Dipp står bredvid mig. Även fast de är katt och hund ger de mig så mycket mer än jag trott vara möjligt. Jag fick ett mess på min mobil idag. Där står att jag inte ska gömma mig mer. Att jag ska finnas till. Att jag ska ta klivet ut i världen Enda fördelen med att vara 40 är att man inte är så förbannat ängslig hela tiden. För vad andra ska tycka, för vad man själv tycker och för saker man sagt eller inte sagt eller kommer säga eller inte kommer säga. Jag har landat i mig själv som det så fint heter. Men det är lite märkligt det där med ålder maj 4, 2015. Av Annelie Finnebäck (Kennel Brackets) i. Uncategorized Lämna en kommentar. Efter en heldag igår på cementgolv i Lidköping med dogsen, körde jag en dag till på cementgolv men den här gången med Helmer (S*Gulledej's Kronos) i Västerås . Hund & kattspecialisten var på plats med försäljning på utställningen